18.11 - 21.11.2021 kr. 1.799 Bestil

Miniferie i Swinoujscie (PL)

Inkluderet i prisen:

  • Bustransport.
  • Færgeroverfart.
  • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse.
  • 3 x morgenmad.
  • Dansktalende personale på destinationen

Fra kr. 1.799,00 pr person i delt dobbeltværelse

kr. 375,00 enkeltværelsestillæg

Tillæg:

  • kr. 270,00 pr. person for 1/2 pension på hotellet
  • kr. 119,00 pr. person for all inklusive morgenbuffet på Gedser - Rostock 
  • kr. 164,00 pr. person for all inklusive frokost/aftenbuffet på Rostock - Gedser 

Miniferie i Swinoujscie

Swinoujscie har ca. 45.000 indbyggere og er beliggende ved den kanal, der giver adgang fra Stettiner Havet til Østersøen.

I dag er byen, som dengang, kendt som bade- og kurby, og der findes adskillige sanatorier der tilbyder forskellige former for helseferie med indlagte helseprogrammer.
Ikke langt fra Swinoujscie ligger en af Europas største nationalparker, hvor der er mulighed for at opleve f.eks. europæiske bisonokser.

Swinoujscie er grænseby til Tyskland og har derfor et stort grænsemarked, hvor man stort set kan købe alt mellem himmel og jord. 

Dagsprogram

Torsdag

Efter endt opsamling kører vi direkte til Gedser, hvorfra Scandlines sejler os til Rostock. Under overfarten kan man slappe af og nyde udsigten, handle i On Board Shop, eller nyde det store all inklusive morgenbord. (Dette kan med fordel bestilles hjemmefra). Efter ankomst til Tyskland kører vi mod Polen, og med en pause til at strække ben undervejs, forventer vi at være i Swinoujscie midt på eftermiddagen. Vi bliver indkvarteret og har nu resten af dagen til fri disposition. 

Fredag

Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition

Swinoujscie er en hyggelig lille kurby, som udbyder både wellness, velvære og pleje. Mange steder går man bare ind fra gaden og får en tid. Byen ligger lige ud til Østersøen og indbyder derfor til gåture på strandpromenaden, hvor der også er boder, cafeer og restauranter.

En spadseretur i skovområderne eller en tur langs stranden, hvor man f.eks. kan bestige fyrtårnet, som med sine 68 meter er det højeste ved Østersøen, er også en mulighed. I byen og på det store grænsemarked er der gode indkøbsmuligheder, eller man kan nyde et godt måltid mad og en god flaske vin til billige penge.

Et besøg på Maritim Fishing Museum, som i dag huser udstillinger af historisk havfiskeri, havdyr og gammelt navigationsudstyr kan også anbefales. Eller man kan gå en tur ind i en af Swinoujscies mange kirker. Eventuelt en tur op i tårnet i den protestantiske kirke, hvor der er smukt vue over byen, eller besøg den lille café. Der ligger også en lille have, hvor der i sommermånederne er levende musik. Eller nyd en dejlig gåtur i The Spa Park fra det nittende århundrede.

Lørdag

Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition.

Ønsker du at se det hele fra søsiden, så finder du et udvalg her.
Har du brug for mere inspiration kan du finde det hos turistinformationen her.

Søndag

Morgenmad på hotellet.

Midt på formiddagen pakker vi bussen og sætter kurs mod Danmark. Hvis tiden tillader det, bliver der et stop i Border Shop, inden vi skal med færgen fra Rostock.
Under overfarten, der tager cirka to timer, er der all inklusive tag-selv-bord i færgens restaurant for dem, der har bestilt hjemmefra.

Efter ankomst til Gedser sættes kursen mod vore respektive afsætningssteder.

En hyggelig weekend er til ende.

Husk pas.

Da vi ofte samkører Swinoujscie og Stettin vil der kunne forekomme teknisk busskifte undervejs.

Afgange og priser

Vi har følgende afgange: 

  • 18.11.21. 4 dage. kr.: 1.799,00 Enkelværelsestillæg kr.: 395,00

     
     
     
     
Fra Sjælland Afg Hjk.
København DGI 06:00 20:00
Ølby Station 06:30 19:30
Rønnede 07:00 19:00
Afk. 41 07:25 18:35
Afk. 43 07:40 18:20
Nyk F Cementen 08:00 18:00
Garagen 08:10 17:45
Gedser 08:30 17:20
     
Fra Lolland Falster Afg Hjk.
Nakskov Krøyers Gård 06:45 19:00
Maribo Station 07:15 18:35
Sakskøbing Station 07:30 18:20
Nyk F Cementen 08:00 18:00

Mødetid 15 min før afgang

Der kan forekomme busskifte i Væggerløse

Her finder du vore opsamlingssteder

Hotel

Uspecificeret hotel

Hoteller er som udgangspunkt Villa Merry, Hotel Sobotka, Villa Antares, Hotel Laguna, Hotel Polaris eller Hotel Amber. Alle  hoteller er min. 3 stjernet og ligger tæt ved strandpromenaden. Navngivet hotel kan ikke bookes. Alle hoteller holder en høj standard og alle værelser er med eget bad og toilet