Weekend ophold, miniferie med mere

Oktoberfest i Bremen - Bremer Freimarkt (D)

Hop med på ølvognen og tag med til oktoberfest i Bremen Oplev en by der forvandles til en højborg for godt humør, lange nætter med masser af forlystelser, både for store og små, middelaldermarked og ej at forglemme - mad og øl i lange baner.

Tag på miniferie til Stettin (PL) - ved køb af rejse, venligst kontakt kontoret 54854740

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på en 4 dages miniferie i den polske havneby Stettin og få ladet batterierne op. Nyd den smukke by med det pulserende handelsliv. Gå en tur langs havnen og se skibene passere forbi. Mulighederne er mange.

Koldkrigsmuseet REGAN Vest og Viborg Domkirke

Koldkrigsmuseet REGAN Vest og Viborg Domkirke

Oplevelsestur til EU´s Maskinrum og Brugge - TUREN ER UDSOLGT

Tag med De Grønne Busser til EUs hovedstad, Bruxelles og kom med bag kulissen, i maskinrummet i højborgen i det europæiske centrum. Vi tager også en tur forbi den belgiske middelalderby Brugge, hvor der er flotte kanaler, chokoladeforretninger og et væld af smukke bygninger samt hvor vi besøger et belgisk øl-bryggeri. Der er naturligvis også tid på egen hånd, i begge byer.

Nytårstur til Wroclaw

Tag med på årets flotte nytårstur til den polske by, Wroclaw. Byen, som har en lang spændende historie og en smuk og charmerende gamle bydel med farverige huse, interessante kirker ved torvet med flotte historiske bygninger. Så velkommen i bussen på denne 5 dages tur med udflugter, 4-stjernet hotelophold, nytårsfest, tid på egen hånd, og meget andet.