Oplevelser over flere dage i ind og udland

At rejse i en gruppe

En grupperejse er ikke noget man "bare" gør. Der er mange ting der skal passe sammen, og her kan vi hjælpe. Vi har mange års erfaring med rejseproduktion, og ikke mindst rådgivning. Alt skal passe sammen som et velsmurt maskineri. Vi anser os selv som en kompetent og tillidsfuld rejse arrangør, og det er noget vi er stolte af. Herunder finder du et lille udvalg af rejser.  Men det er ikke alt vi har mere på lager.

Tag gerne kontakt med os, så vi kan rådgive dig og finde den rejse som passer til jeres behov uanset varighed og destination.  

Haver og natur

En spændende 7 dages tur rundt i Tyskland med fokus på haver og natur.

På denne tur vil vi opleve haver for enhver smag, lige fra de velplejede parker med lige linjer, til den rå have, i kuperet terræn, med planter fra bjergene. Alle betagende på hver sin måde.
Vi overnatter i Kassel hvor vi bl.a besøger "Bergpark" Wilhelmshöhe inden vi fortsætter mod det Grønne NaThüringen  hvor det første besøg er Nationalpark Hainich.
Vi bor 4 dage i Erfurt, og skal under opholdet  besøge Egapark, Citadellet Peterberg, Rennsteiggarten, Thüringer Wald og meget mere.
Vi skal se en blomsterfabrik med danske rødder, opleve historien om den Jødiske skat, se skispring i plusgrader og på hjemturen besøge Europas største rosenhave, overnatte i Hannover og se Herrenhausen. En rejse for folk med Grønne fingre.
Varighed: 7 dage/6 nætter.

Har du lyst til at høre mere, så kontakt os.

1 rejse, 3 lande

En rejse med besøg i Tyskland, Holland og Belgien.

Med udgangspunkt i Aachen vil vi på denne rejse stifte bekendtskab med ikke mindre end 3 lande. Turen mod Aachen foregår parrallet med den Tysk/Hollandske grænse og med en overnatning undervejs ankommer vi til Aachen omkring frokost, tidsnok til at nyde eftermiddagen i byen 
Vi afsætter en dag til hvert land, og starter med Holland. Her skal vi aflægge Andre Rieu´s fødeby, Maastricht, et besøg og besøge den imposante katedral, og hører historien om en traktat
Vores besøg i Belgien starter med den belgiske del af Nationalpark Eifel, inden vi skal besøge Valloniens nok smukkeste by, Limbourg. En Pittoresk perle med skæve huse og brostens belagte gader.
I Tyskland følger vi den belgiske grænse mod syd, ser resterne af Vestvolden, vi besøger sennepsbyen Monschau og går på opdagelse i Nationalpark Eifel.
Sidste dagen kører vi direkte til Danmark. 
Varighed: 6 dage/5 nætter.

Vil du høre mere så kontakt os.

Hvordan og hvorledes?

Vore grupperejser er skræddersyede til gruppen, derfor har vi valgt ikke at prissætte turene og heller ikke med en "fra" pris. Vi vil meget hellere tage en dialog med dig/jer og sammen finde ud af hvad i skal bruge. På den måde finder vi det bedste produkt til den bedste pris. 

Tag trygt kontakt med os for en uforpligtigende samtale. 

Telefon: 54 85 47 40

Mail: info@de-gronne-busser.dk

Du kan træffe os mandag til torsdag fra 09.00 til 16.00, fredag 09.00 til 15.00